Stoma Event


1 juni 2022


Maandag 27 juni 2022 organiseert de Stomavereniging een gezellig Stoma Event in Sportcentrum Papendal bij Arnhem voor iedereen met een stoma of pouch.
Hoogland Medical is er bij! Jij ook?


Tijdens het event ontmoet je andere stoma- en pouchdragers en hun eventuele partner. Ook hoor je de laatste ontwikkelingen over stomazorg en hulpmiddelen, en kun je vragen stellen aan fabrikanten en leveranciers. Er zijn informatieve workshops over bijvoorbeeld huidgezondheid, voeding en beweging die je kunt volgen en je kunt mee doen met actieve clinics zoals rolstoelbasketbal, boogschieten of zang.

Esther Vergeer, voormalig rolstoeltennister en -basketbalster, start de dag met een inspiratiesessie en vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als topsportster met een handicap. Marcellino Bogers, jarenlang actief in de ziekenhuizen als ziekenverzorger, verpleegkundige, docent en leidinggevende, sluit het event af met een lezing over Humor in de zorg. Marcellino staat uitgebreid stil bij de werking, effecten en mogelijkheden van gebruik van humor.

Vind je het leuk om hier bij te zijn, dan kun je hier inschrijven.